Vacature: Backoffice medewerker (36 uur, 1 fte)

Boekhoudkundig talent

 

Wie zijn wij

FBBK (Stichting Financieel Beheer en Bewindvoering Kennemerland) verzorgt al ruim 25 jaar de belangen van haar cliënten. Dit doen we professioneel, persoonlijk en zonder winstoogmerk. Of het nu gaat om bewindvoering, hulp bij geldzaken of mentorschap.
FBBK was oorspronkelijk een onderdeel van de Hartekamp Groep, een zorginstelling voor gehandicaptenzorg in Kennemerland en de Duin- en Bollenstreek. Sinds 2014 is FBBK een zelfstandige stichting, met een eigen toezichthoudend bestuur en onder een eigen naam, maar met dezelfde jarenlange ervaring, kennis van en binding met de doelgroep. Sinds de verzelfstandiging groeit FBBK. We krijgen steeds meer klanten, ook buiten de gehandicaptenzorg

Wat we zoeken

FBBK bestaat uit een klein en hecht team van bewindvoerders en mentoren die worden ondersteund door een backoffice medewerker. Onze kracht schuilt in onze jarenlange ervaring en de persoonlijke benadering. We zijn ambitieus en willen ons aantal cliënten verder uitbreiden binnen de regio Kennemerland. In verband met pensionering van onze collega Trees zijn wij op zoek naar een ambitieuze collega, die het een uitdaging vindt om zichzelf verder te ontwikkelen en bij te dragen aan de ontwikkeling van FBBK.
Ben je een kei met cijfers, heb je boekhoudkundige kennis en spreekt onze ambitie je aan? Dan ben jij misschien onze nieuwe collega.

Wat je gaat doen

 • Je bent verantwoordelijk voor onze backoffice
 • Je verwerkt de poststromen en het betalingsverkeer van zowel cliënten als de stichting
 • Je verzorgt de financiële administratie van onze cliënten en de boekhouding van de stichting
 • Je draagt actief zorg voor de volledigheid, juistheid en actualiteit van de beschikbare gegevens
 • Je ondersteunt de bewindvoerders bij hun werkzaamheden
 • Je levert een bijdrage aan de kwaliteit en optimalisering van het bewindvoeringsproces

Wat we vragen

Je hebt MBO+ werk- en denkniveau met een financieel economische achtergrond. Je hebt affiniteit met financieel-administratieve processen en met digitale cliëntrelatie- en boekhoudsystemen. Wij werken met IBS van Bizon. Je kunt goed prioriteiten stellen, bent klantgericht en stressbestendig en werkt graag in een klein team.

Wat we bieden

 • Een afwisselende, uitdagende baan voor 36 uur per week voor de duur van een jaar met zicht op een vaste aanstelling.
 • Een levendige werkplek op het bureau in het centrum van Haarlem.
 • Een professionele en collegiale werksfeer binnen een klein en hecht team.
 • Ruimte voor groei. Voor de organisatie en op persoonlijk vlak.
 • Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen.
 • Een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao Gehandicaptenzorg in FWG 40 (€ 2.025 – € 2.993 bij 36 uur).

Het aanvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG) en het opvragen van referenties zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Enthousiast?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Stuur dan je motivatie en cv voor 15 juli 2021 naar Gijs van Rij, manager FBBK via g.v.rij@fbbk.nl.
Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Gijs van Rij via 023-30 30 703 / g.v.rij@fbbk.nl.

Download PDF